Flirt – Et lille nuanceret ord på fem bogstaver

Et af de kendetegn der er, ved mennesker som har trukket sig væk fra hinanden, er at de enten har meget svært ved, eller helt har glemt at flirte med deres partner eller en potentiel. Flirten bruger vi mere eller mindre bevidst, som et redskab til at nærme os hinanden med.

Når vi flirter åbner vi os. Hvis vi ikke formår at holde os åbne og sårbare, fjerner vi os lige så langsomt fra os selv og hinanden. Der kan være mange grunde til, at man har lukket døren og bygget et værn op omkring sig selv, men der er endnu flere gode grunde til, at lukke op igen. Især når man er i en kærlighedsrelation eller søger en.

# At flirte er at lukke op og lukke andre ind.

# At flirte er at være i stand til at være nærværende og vise åbenlys interesse.

# At flirte er at holde øjenkontakten og kigge godt efter.

# At flirte er at være nysgerrig.

# At flirte er at hengive sig til øjeblikket.

# At flirte er at lege og udforske hinanden.

Har du også flirtet alt for lidt i dag?