Kærtegn din kæreste.

”Jeg savner at mærke hende”, sagde han, og han er bestemt ikke den eneste mand, der har siddet i min konsultation, og savnet en kærlig berøring. For ja; Det var dét, og ikke sex, han refererede til.

Savner din mand at mærke dig?

Kys, kæl og kærtegn er de 3 K´er som danner grundlaget i enhver form for kærlighedsrelation, hvor der har været fysisk tiltrækning tilstede. I forhold, hvor sexlysten er forsvundet, forsvinder kys og kærtegn desværre også ofte. For at finde tilbage til din partner, kan du give dig selv et frirum, hvor det er tilladt at kysse og kæle uden, at det nødvendigvis skal føre til sex.

Før du går i gang skal du dog være opmærksom på, at der er overhængende fare for, at du går hen og forelsker dig i ham igen!

Er du parat til det?

En mening om “Kærtegn din kæreste.”

 1. Hej

  Læst om dig i et dameblad , og blev nysgerrig at se hvad din hjemmeside indenholdt.

  Ja det er så ikke kun mænd der oplever det med der ikke er de 3 K.

  Selv levet i et forhold i 3 år , og til sidst måtte jeg opgive, brugte alt hvad jeg i mig, til at han skulle vågne op, men intet hjalp, hverken hans egen læge, psykolog, viagra.

  Og ja ingen kan leve i et forhold hvor der hverken er kærlighed eller sex år efter år.
  men håber du igen holder et af dine foredrag i Århus, for så vil jeg gerne melde mig til dem, de lyder intressante, og tror nej ved et eller andet sted kan det hjælpe een videre i livet :)

  Knuz lone

Der er lukket for kommentarer.